webáruház  karbantartás folyamatban !!!!!    
   A termékek adatai,ÁRAK feltöltés alatt!!! 

 

RENDELÉS CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN LEHETSÉGES!!!!

Vásárlási feltételek – üzletszabályzat

Üdvözöljük webáruházunkban!

Amennyiben a webáruházunkban történő kényelmes vásárlási formát választotta, kérjük rendelés előtt, olvassa el a következőkben felsoroltakat.

A vételár

Webáruházunkban minden esetben a termékek mellett feltüntetjük a vételárat, akciós termék esetén a vételár és akciós ár együtt látható. Minden ár megadásakor a feltüntetett összeg tartalmazza az ÁFA-t is.

Fizetési módok

Utánvétel
Az áru ellenértéke a termék átvételekor fizetendő az Ön által megadott címre szállításkor, a szállító cég képviselőjének. Minden esetben mellékelve küldjük a vásárlás tényét igazoló számlát, és a pecséttel ellátott kitöltött garancia levelet.

Adatvédelem

Az interneten keresztül történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön egyes adatainak megadása. A megrendelés feltétele, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím. Az adatokat kizárólag a megrendelés, házhozszállítás maradéktalan elvégzése céljából használjuk fel, azt harmadik fél részére semmi esetben nem szolgáltatjuk ki. A megrendelések jelszóval védett felületen kezelhetők, kollegáink azokat védett zónában bizalmasan kezelik.

Reklamáció és Garancia

Kiszállítás esetén:
A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén – nem azt kapta, amit rendelt, nem annyit, sérült a csomagolás, stb. - cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben cégünket terheli.

Elállás

A vásárlástól, az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ha a terméket bontatlanul, sérülésmentesen vissza tudja szolgáltatni. Az áru ellenértékét, cégünk köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. Az áru visszaszállításának költsége ebben az esetben a vásárlót terheli.

Reméljük üdvözölhetjük megelégedett vásárlóink körében.

THULE Mintabolt dolgozói